top of page

PALVELUT

PALVELUT

Kylpyhuoneremontti Turku on kotimainen kylpyhuone- ja saunaremontteja ammattitaidolla tekevä yritys. Palvelemme Varsinais-Suomessa, pääalueenamme Turku ja lähikunnat. Olemme juuri oikea valinta remonttikumppaniksesi, mikäli haluat korkeaa laatua, yksilöllistä palvelua, luotettavuutta sekä vuosien ammattitaitoa.

 

Tarjoamme yksittäisiä saneerauspalveluita, kuten tehosteseinän asennusta, vedeneristyksiä ja laatoitusta, sekä kokonaisvaltaisia kylpyhuoneen täysremontteja alusta loppuun saakka. Avaimet käteen -paketissa hoidamme lisäksi kaikki vaadittavat sähkö- ja putkityöt pinta- ja asennustöiden lisäksi. Autamme mielellämme myös remontin ja sisustuksen suunnittelussa.

PALVELUN KULKU

Työ alkaa ilmaisella arviokäynnillä tai kirjallisella yhteydenotolla, joka ei sido mihinkään. Keskustelemme asiakkaan tarpeista ja kohteen ominaisuuksista, joiden perusteella annamme hinta-arvion. Halutessa tarjoamme myös suunnitteluapua. Kun suunnitelma on valmis, lasketaan asiakkaalle tarjous työstä.

 

Me tai yhteistyökumppanit voivat auttaa laattojen ja materiaalien valinnassa. Kun tarjous on hyväksytty, toteutetaan remontti sovittuna ajankohtana. Jokaiseen kohteeseen tehdään meidän sekä asiakkaan hyväksymä niin sanottu huonekortti, eli yksityiskohtainen suunnitelma toteutettavasta työstä sekä kohteessa käyttämiemme putki- ja sähköurakoitsijoiden yhteystiedot. Meiltä saa myös esim. asbestipurun, putki- ja sähkötyöt sekä muut erityisosaamista vaativat palvelut. Kaikki työ tehdään asiakkaan toiveita ja kohteen tiloja kunnioittaen. Panostamme asukasviihtyvyyteen remontin aikana ja pyrimme minimoimaan syntyvän pölyn määrää ja leviämistä remontoitavan huoneen ulkopuolelle käytössämme olevilla laitteilla.

IMG_6918-2.jpg
refe_header.jpg
bottom of page